Cijfers is lifechanging

Vorige week vrijdag op weg naar La Roche ging de tijd traag voorbij. Tom en ik vertelden onze week verhalen tegen elkaar. De kilometers tikten niet echt weg. Bovendien was er een wegomlegging in Luik die verdomd slecht stond aangegeven waarbij we op de koop toe, nog een half uur tijd kwijt speelden, door een verkeerde richting in te slaan. Heel onduidelijke signalering. We maakten onze megadruk want om 13 u hadden wij afgesproken met een ondernemer om te lunchen. De gps geeft 13u30 aan.

Mijn telefoon ging over. Ik had eigenlijk geen zin in een telefoongesprek. Ik keek naar mijn scherm. 1 van mijn lievelingsklanten haar naam verscheen. Deze dame is een super fan.

Ik neem op.

“Ilse, ik bel om te stoefen”, zegt Inge.

Er verschijnt een lach op mijn gezicht.

Ik roep bijna: “Vertel, vertel.”

Inge: “Ilse, ik weet niet waar te beginnen, het is echt ongelofelijk. Ik ben zo blij.”

Ik: “Komaan, Inge, seg, ik kan niet wachten, wat is er zo ongelofelijk?”

Inge: “Ik ben mijn cijfers aan het berekenen, bekijken en aan het vergelijken met 2020. Dag op dag, vergeleken met vorige jaar heb ik 20.000 euro meer op mijn bankrekening, Ilse. Dat is toch veel, hé.”

Ik: “Inge, waarom vraag jij daarover nog bevestiging, dat is megaveel.”

Inge: “En Ilse, dat heeft mij geen moeite gekost. Jouw systeem is gewoon een game changer voor mij, nee, een life changer. Ik kan altijd mijn leveranciers inplannen om te betalen, zonder zorgen. Ik kan zeer bewust kiezen welke stock er in mijn winkel verschijnt en welke niet. Van overstock is geen sprake meer. Ik vind het zelfs geweldig als ik tegen de klant zeg, dat een bepaald type is uitverkocht, en dan kopen ze gewoon een ander model. Ik denk bij mezelf, yes, weer een stock product verkocht. Dat zou ik vroeger NOOIT gedurfd hebben, want ik vond dat ik alles moest hebben, wat natuurlijk geld-gewijs een doodsteek was. En nu het grote nieuws: mijn money mindset qua prijssetting dat is gewoon niet normaal. Ik vraag voor mijn eigen creaties nu zonder blikken of blozen 600 euro, hoor jij dat goed?”

Ik: “Ja, ja Inge, ik hoor je heel goed, dat is echt waaaauw, dat is geweldig, weet je nog, dat jij je modellen verkocht voor 250 euro. Alleen de materialen betaalde met een mini-marge en je uren durfde je niet rekenen.”

Inge: “Klopt, helemaal, hoe zot ben ik eigenlijk geweest?”

We schieten beiden in de lach.

Deze dame heeft de signalisatie van geld begrepen. Zij is megablij. Ik ben super enthousiast. Algoed dat ik naar mijn scherm keek en deze telefoon beantwoordde. De rit vloog voorbij. Met enorme voldoening deelde ik het verhaal met Tom. Hij kent dit succesverhaal, want mijn klant heeft Tom ook al verteld hoe blij ze is met mij als mentor. :)

Wil jij de juiste richting kennen zonder omwegen om van je cashflow een stromende beweging te maken ?

Wil jij net als Inge mij bellen met jouw enthousiast verhaal?

Boek je call.

Vorige
Vorige

Van To Do lijst naar FUN lijst

Volgende
Volgende

Cashflow fixen