Bereken de verbrandingsratio van je bedrijf.

Waar is het spook?

Mijn Garmin uurwerk geeft 10:06 aan, dat is de Ardense tijd voor 10:00 😊, als het startschot afgaat voor de 25 km trail in Nisramont. Leen en ik zijn klaar om de loodzware looprace in de warmte te trotseren.

Leen, mijn sportbuddy, daagt mij graag uit om straffe prestaties neer te zetten. Het is niet de eerste keer maar al de derde keer dat ik mij laat verleiden om een trail van niveau 3 aan te vatten, dus niet voor watjes of softies en zeker niet voor beginners. Ik verklaar. Met meer dan 1000 hoogtemeters, paadjes met wortels en boomstronken, steile beklimmingen met verrassende passages in de laatste 3 km, temperaturen van boven de 30° maakt dat genieten van de prachte landschappen niet aan dit moment is besteed. Concentratie, focus, verdelen van je krachten en tanden bijten is de manier om de Trail des Fantômes te overwinnen. Tijdens de wedstrijd is al snel duidelijk dat onze knieën, waar we de afgelopen weken allebei als last ervaren, niet diegene zijn om ons tegen te werken. Het is de geconcentreerde aantal hoogtemeters ( 35 % van het totaal aantal hoogtemeters ) dat wij trotseren wij in de laatste 3 kilometers. Na 4u43 kloppen we af.

Wie zegt dat 30 euro voor een trail duur is, heeft het niet bij het rechte eind, 5 uur plezier 😊 en nu 4 dagen later voel ik nog steeds de impact aan mijn hele lijf. Stijve bovenbenen en wonen in een huis met 3 etages is dat een constante strijd.

De vraag is: is dé trail het spook om te verslaan of blijft het spook verbonden aan de legende van La Roche-en-Ardennes?

Ik weet het definitief.

Welk spook ondermijnt jouw bezittingen?

Wat of wie saboteert jouw cashflow? Welke geld-uitdaging moet jij verslaan? Ben jij diegene die jezelf opzettelijk tegenwerkt door niet de vooropgestelde omzet te halen?

Een legende zoals het spook van La Roche is een mix van verhalen over liefde, haat, trouw, verraad, en een moedige strijd.

Jouw cashflow hoeft niet langer een strijd te zijn. Omarm je cashflow, stop met jouw haatliefdesverhouding met je cash.

Hoe dan?

Bereken de verbrandingsratio van je bedrijf.


Wat bereken ik, Ilse?

Dat is het bedrag dat jouw bedrijf jouw kost per maand. Als je dit bedrag reserveert, kan jouw bedrijf jou niet opbranden of verbranden. Ik daag je uit, probeer deze kost te verlagen.

Bereken de prognosticeer-ratio.

Wat bereken ik, Ilse?

Dat is het jouw toekomstig te ontvangen bedrag wanneer jij de betalingen van je klanten kan verwachten. Hierbij zorg je dat je altijd een buffer van minimaal twee weken na de verwachte betaaldatum inbouwt.

Ilse, ik ben je kwijt. Niet erg. Sparren, boek je call via deze link.

Vorige
Vorige

Hoe kan ik van mijn omzet meer overhouden?

Volgende
Volgende

4 Omzet Boosters