3 redenen waarom netwerken toch jouw ding is

BNI Keerbergen en Meer

BNI Keerbergen en Meer

Ga jij mee naar een ochtendmeeting van BNI?

Naar BNI, nee, dat is niks voor mij.
Ik doe al zoveel netwerkevents.
Pff, dat brengt mij niks.

Eerlijk, ik reageerde op net dezelfde manier.  Ik kende BNI niet.

En onbekend is onbemind.
Als ik iets niet ken, sta ik er automatisch weigerachtig tegenover. Als ondernemer heb je zoveel dingen te doen. En wat brengt het op? Waarom duik je om 6u uit je bed? Om te vergaderen als iedereen zich nog eens omdraait. Waarom zou je die moeite doen? Ik ben het er helemaal mee eens. Lees verder, en oordeel dan.

Wat is BNI?
Een zakelijke netwerkorganisatie gebaseerd op vertrouwen. Het principe is ‘givers gain’. Succesvol netwerken vraagt inzet. Elkaar helpen, elkaar promoten, koopsignalen herkennen welke voor jouw mede-leden van belang zijn. Een BNI-vergadering volgt een agenda zeer gestructureerd met een 20-tal punten. Van 6u30 tot 8u30. Klaar.

3 redenen, waarom BNI geen sekte is, ontdek ze hier: 
1| BNI is juist een positief gegeven


Denk aan de positieve bijdrage ronde. Contacten onderling leggen en omzet creëren.

Concreet betekent dit: jouw buurvrouw zoekt een tuinman, in mijn BNI-netwerk is er een tuinman. Ik breng beide personen met elkaar in contact. 2 gelukkige mensen.

Of iemand zoekt een warm contact bij een bepaald bedrijf. Jij kent de zaakvoerder van dit bedrijf. Je brengt jouw BNI collega met hem in contact. Warm bellen is leuker dan naar iemand bellen die jou niet kent.

2| Contacten leggen is superbelangrijk


Iedereen is welkom. We helpen elkaar om sterke persoonlijke en zakelijke relaties op te bouwen. Met goede en gemotiveerde ondernemers onderling. Uitnodigen van bezoekers is een belangrijk onderdeel.

3| BNI is leren


Hoe stel je je bedrijf voor in 45 sec? Hoe integreer je je Linked-in verhaal? Definieer je potentiële klanten? Communicatief zijn, bijleren. En zoveel meer.

Waarom toch eens proberen?


Wat is jouw weg? Wiskundig, je hebt 5 klanten nodig per maand. Hoeveel mensen spreek je live voor je een effectief sales-gesprek kan voeren? 40? Hoeveel sales-gesprekken volgen? 10 à 15 om je doel van 5 klanten te halen. Dat kan perfect. Waar ontmoet je zoveel mensen op zo’n kort tijdstip?  

Ik geef je dit inzicht mee. Ik ben lid van Keerbergen en Meer. Ondertussen 1.5j.
Business, inzichten en een team van ondernemers waar je met al je vragen en twijfels terecht kan. Top.

Ook iets voor jou? Mail nu naar ilse@ilsedieltjens.com. Ik nodig je persoonlijk uit.

Groeten,

Ilse

Ps. Download nu mijn e-book, 5 directe stappen naar winst binnen het uur: http://eepurl.com/c0WPeP