Ben jij een ambitieuze, gedreven ondernemer?

Natuurlijk, ben jij dat. Je zaak draait zeer goed. Je bent supergoed in wat je doet. Je hebt als het ware het gat in de markt gevonden. Er is 1 máár. Je bent er zeker van dat er meer te rapen is. Je laat opportuniteiten liggen. Je holt achter de feiten aan. Je neemt taken op die je energie kosten. Cijfers bijhouden, inspiratie voor marketingactiviteiten, je website aanpassen en plannen maken zijn niet jouw favoriete dag-bezigheden.  En dat is ten nadele van je cijfers. 


Do what you love, love what you do … 


Neem een coach onder de arm. Samenwerken is Succes. Wij kijken samen hoe je je bedrijf kan sturen met een praktisch rekenmodel. Een marketingkalender met acties wanneer, wat en hoe het gebeurt. Je weet wie jouw echte klant is. En je weet hoe je jezelf profileert. Niet meer twijfelen en piekeren over al die dingen, dit geeft je rust. De plannen maken actie en reactie mogelijk. Ik vind dat leuk. Ik ben krak in mijn vak. En jij doet ook alleen wat jij goed in bent. Deal?


Verbazend wat we bereiken, als we SAMEN-werken. Samenwerken is SamenWinnen. 


 
Financial strong grayscale.jpg

Financieel sterk

Met een eenvoudig en praktisch rekenmodel tover je met cijfers. Je kan op elk moment beslissingen nemen qua investeringen. Je reserveert je winst. En ook jouw loon reserveren wij binnen je eigen onderneming. 

 
make it grayscale.jpg

Bedrijf in de kijker

Geen vragen meer hoe je bedrijf in de spotlights zet. Je beschikt over een marketingplan met de hoe, wat en waar formule.


Werken met plannen


Simpel, rustgevend en vooral handig. Geen vragen meer van wanneer wat moet gebeuren. Een financieel plan met het omzetdoel verwerkt naar een marketing-actie-plan. Je website is jouw ideaal instrument om het prospect om te toveren naar jouw ideale klant. 

 
amazing business grayscale.jpg

Wat doen wij concreet?

We gaan aan de slag met jouw pijnpunten. Volle aandacht op jouw business. We draaien jouw onderneming binnenste buiten. We pakken de knelpunten aan door ons boerenverstand samen te gebruiken. Praktisch en zeer doeltreffend.
We toetsen af welke onderdelen onze aandacht verdienen na een intakegesprek. We bepalen hoeveel tijd we nodig hebben om oplossingen à la carte voor te stellen. 

1 VIP of 2 VIP-DAGEN
Zeer concreet aan de slag met een strak programma. Inspiratie, praktische tools en een gestructureerd marketing en financieel plan zijn het resultaat van ons intensief werk. Zeer waardevol materiaal, exclusief toegepast op jouw bedrijf. En vooral actiegericht.
We werken van 9.00 tot 17.00 uur. Een lekkere lunch, een koffie en een break; inclusief.

facebookcover van mijn eigen pagina.jpg

Winnen?

Ik werk graag met jou samen. Durf jij een grote stap te zetten? Klaar om je groeitraject te boosten?
Vul het formulier in: 

Welke vragen houden jou tegen? 

Waarom zou ik een coach nemen? Wat kan ik van jou leren?
Een praktisch inzicht. Een andere kijk op je bedrijf. Ik weet hoe mijn ouders vroeger zaken deden niet meer werkt. Ik weet door ervaring aan welke knoppen je moet draaien om je zaak te boosten. Hoe je bedrijf laat groeien. Een wijze raad van Napoleon Bonaparte: Een leider heeft het recht om verslagen te worden, maar niet het recht om verrast te worden.

Waarom zou ik geld betalen aan extern advies?
Ik heb al een boekhouder.
Ik zet jouw boekhouding op zijn kop. Ik laat je anders met cijfers omgaan. Beslissen vanuit je bankrekening. Snel en efficiënt.

Ik heb het té druk.
Inderdaad. Het moment is nooit goed gekozen. Het is áltijd druk. Tijd heb je niet, tijd maak je.

Ik heb nu geen geld.
Door de investering in jouw onderneming neem je je lot in eigen handen. Je verhoogt jouw kans op slagen. Met een concreet doel voor ogen. Met een plan dat je kritisch doet denken over je onderneming nu en in de toekomst. Met opportuniteiten te creëren waar niet alleen je klanten blij van worden maar ook jij als ondernemer. Winst en loon zijn de inzet.

Ben je overtuigd?
Vul een intake-formulier in. We skypen. We leren elkaar beter kennen. En we beslissen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Na ons gesprek beslissen we of we 1 of 2 vip dagen nodig hebben. Welke pijnpunten pakken we aan om jouw bedrijf naar het volgende niveau te brengen.

Checklist met 5 hot topics, download nu.