20190201 ilse-260.jpg

Geld verdienen met jouw supergoed product is geen evidentie.

‘Meer winst academie’ is een groeitraject voor ambitieuze en enthousiaste ondernemers.

Ben jij klaar met ‘gewoon’ je boterham verdienen?

Heb je genoeg van ‘je mooie omzet’ maar zelf nauwelijks iets over te houden?

‘Op je tanden bijten’ en ‘de handen in het haar’.. ben je dat kotsbeu?

 

Jij bent een ambitieuze en enthousiaste ondernemer.
Toch herken je dit …

Jij hebt een supergoed product. Je doet alles voor je klanten.

Jij bent niet meer zooo enthousiast als bij de start van je onderneming. Het lukt niet om door te breken.  Goed geld te verdienen.

Je hoort in de wandelgangen dat het opstarten van een zaak 3 tot 5 jaar duurt. Maar die tijd heb jij niet. Je geduld is op. Je wil vooruit. 

Jij hebt een omzet waar andere ondernemers jaloers op zijn. Maar diep van binnen ben je teleurgesteld. Jouw verdiensten blijven achter. Elk kwartaal stijgt je omzet, maar je kosten ook.  Je snakt naar balans.

Jij draait veel uren.  De zaken gaan goed.  Dat maak je jezelf wijs. Als jij je ‘loon’ deelt door het aantal uren dat je werkt.  Studententarief?

Jij hebt wel klanten.  En die klanten maken zelfs reclame voor je.  Mond-tot-mondreclame is de beste. Maar!  Het mag meer, beter, vlugger. Echt wel.  Je weet dat het anders kan.

Jij hebt een website.  Je doet aan marketing en reclame.  Maar je blijft het moeilijk vinden: je investeert voor magere resultaten. Het verhaal klopt niet helemaal.

Je gaat netwerken, netwerken, netwerken. Zonder de gewenste resultaten.

Jij bent een echte ondernemer. Een winnaarstype. Je hebt voldoende energie en capaciteiten. Je weet dat er nog een stuk in de ondernemerspuzzel ontbreekt. 


Schaam jij je dat je geld wil verdienen?

Ik niet. Als je hard werkt met vakkennis en hebt een supergoed product in de makt gezet … dan MOET je je bankrekening zien groeien.

Ik weet het.  Ondernemen gaat niet alleen over geld verdienen. Totaal niet.   

Maar wist je dat  1 op 7 ondernemers onder de armoedegrens leven. Dat is toch verschrikkelijk? Spring jij elke morgen uit je bed om met een smile je klant te bedienen als je elke avond een boterhammeke met choco moet eten?  Kan jij echt ondernemen als je je zorgen maakt over elke factuur die binnenkomt? Ik niet. Voilà. Het is er uit, dat heb ik durven zeggen!


In het Meer Winst Academie ontdek je

jouw ideale klant

jouw product versus jouw klant: aanpak en inzichten

hoe jij jouw business in de kijker zet

een geoliede marketingformule

hoe jij in actie-modus geraakt en blijft

hoe je van een prospect een klant maakt

een zeer makkelijk en efficiënt systeem om grip te krijgen over je cijfers

hoe je een winstplan op maat van jouw bedrijf ontwikkelt (je tijd, loon, omzet)

hoe je een marketingplan klaarstoomt dat werkt

hoe je een hogere omzet kan realiseren op basis van jouw activiteiten en cijfers

hoe je een realistisch overzicht maakt dat resulteert in een (meer) succesvol bedrijf

hoe je met één blik je bankrekeningen toekomst gerichte en gefundeerde beslissingen kan nemen

hoe je je belastingen met gemak kan betalen

hoe je je loon krijgt dat je verdient

hoe je winst kan maken.

hoe je financiële rust kan creëren    

huiskleur.png

Ik hoor je denken, en waarom kan die ilse mij helpen …

Ondernemen is mijn passie en mijn missie. Ik kick op plannen maken om gestelde doelen te bereiken. Ik weet welke acties er nodig zijn om opportuniteiten te creëren én om dat vol te houden.  Tot het doel, het ‘next level’ bereikt is.  Ik ben niet alleen een plan-lover maar vooral een doener.

Ik ben een ondernemer met kennis en kan terugkijken op bergen ervaringen.  Pieken en dalen.  Ik hou van actie. Geen gedoe, geen geleuter, geen gezaag. Werken, volhouden en doorzetten. Dat ben ik.

Voor mijn klanten stel ik telkens een doel dat uitdagend is maar haalbaar.  Een doel in verhouding met wat jij als ondernemer durft.  Waar een wil is, is een weg.  Ook jij bent diep van binnen een rasechte topondernemer.

Ik laat je proeven hoe jij je leiderschap kan opnemen in jouw onderneming.  Hoe jij jouw bedrijf vormt naar ‘iets’ dat helemaal bij jou past.  Met als gevolg dat je verdient wat je toehoort.

Waarom kan ik jou daarbij helpen? Mijn studies, ervaringen en karakter zijn de ideale mix.  Al zeg ik het zelf.  Diploma’s zijn de basis.  Maar je leert pas echt uit de praktijk.  Ik groeide op in een ondernemersnest. Ik durf mijn mannetje staan, als vrouw leidde ik een schrijnwerkerij.  Dat was een keiharde leerschool.  Geen enkele unief kan daar aan tippen. Elke maand stond ik voor torenhoge rekeningen, ik moest het onderste uit de kan halen. Opgeven, dat doe ik niet…   Gelukkig.  Ik vond de sleutel om het tij te doen keren. Het ene order na het andere haalden we binnen. Als ik er op terugkijk ben ik fier. 

Maar toch had het niet op die manier gehoeven…  Het is net dat wat ik wil delen.  Een goed fundament is de beste basis is om te groeien.  Daarom combineer ik cijfers met marketingactiviteiten. Een unieke combinatie.  Tel daar mijn uitgebreide praktische kennis bij op. En mijn niet aflatende enthousiasme .  Mijn inzichten zijn niet-doorsnee.  Het zijn mijn troeven om jouw business naar een hoger niveau te tillen. Durf jij te schitteren? 

20190201 ilse-450.jpg

Tessa vertelt : ‘Als creatief ondernemer merk je op een bepaald moment dat het belangrijk is om ook die cijfers op orde te krijgen.
Om te zorgen dat je bedrijf financieel rendabel kan worden om verder in de toekomst te groeien. Het financieel aspect van een bedrijf is iets waar ik minder kaas van heb gegeten en na de trainingen die ik bij Ilse volgde had ik een echte aha-belevenis.
Mijn ogen werden geopend. Het kon echt niet verder zoals ik nu bezig was. Er moest iets veranderen. Waarom Ilse als coach? Ik ben iemand die houdt van enthousiasme en authenticiteit en dat vond ik terug bij Ilse.

Wat ze vertelt en overbrengt is geen ingeoefend nummertje en brengt dit met het nodige enthousiasme over. ‘


“ Change nothing and nothing changes. Because. Old ways won’t open new doors“

huiskleur.png

Zwarte sneeuw zien. Iedere ondernemer maakt het mee …

Verwacht niet van ‘Meer winst academie’ dat je allemaal maar nieuwe business skills leert. Het is veel meer dan alleen kennis opdoen.
Je leert jouw onderneming anders zien, vanuit een andere hoek beoordelen en evalueren. Je gaat ervaringen delen.  Groeien. Je kan issues aftoetsen, leren hoe het beter kan. Je gaat jezelf een spiegel voorhouden. Je gaat uit je comfortzone komen.  Groeien. Je gaat business en jezelf naar een niveau brengen.  Je gaat financiële rust en zekerheid realiseren.

In 2012 startte ik mijn eigen bedrijf Timber Works. Ook ik kwam in valkuilen terecht die het ondernemersland met zich meebrengt. Toeval of niet, maar ook mijn man had een zeer slecht boekjaar achter de rug.

Voorbije jaren passeerden een aanzienlijk aantal straffe ondernemers mijn pad. Met een rode draad doorheen hun verhalen: “ik kan niet elke maand mijn eigen loon uitbetalen, mond-tot-mond reclame is niet meer voldoende, mijn omzet stagneert of het is niet meer zoals vroeger…”  Ik herken het meteen.  Maar goed nieuws: ik kan je helpen om ‘dit’ om te buigen.  Je bedrijf weer de juiste richting in te sturen.  

20190201 ilse-805.jpg

Welkom bij Meer Winst Academie

Tijdens dit groeitraject leer jij:

-          gegronde besluiten nemen,

-          steeds het juiste pad kiezen,

-          uit je comfortzone te treden,

-          resultaat boeken.

Jij leert hoe jij het business-spel speelt. Het Meer Winst Academie is een makkelijk en werkbaar instrument. Het resultaat is een bedrijf dat groeit met meer winst en financiële rust.

Wat doen wij concreet ?

Praktische live-dagen
Hoe kan je slimmer werken, praktisch denken, beslissen en strategisch in de doe-modus blijven. Door de groep blijven wij
beter aan en de dynamiek zorgt ervoor dat je doet wat je zegt dat je gaat doen. Het sparren met andere ondernemers met een zelfde
mindset maakt je sterker en blijft dat je positief staat en blijft staan in je business. Je omringen met mensen van dezelfde slag maakt je sterker.

Online werkboeken
Kennis heb je nodig om bepaalde zaken in praktijk om te zetten. Tips & trics, templates, video’s en werkboeken vind je allemaal gebundeld
op het platform. Met deze tools ga je sneller te scoren met je business.

Coaching
1 op 1 kijken wat je tegenhoudt om te scoren in je vakgebied. Ik geef je de sjot onder je kont die je nodig hebt.

Community
Samen leer je sneller en meer dan alleen. Een groep van gelijkgestemden, dat is een enorme meerwaarde. Ondernemers begrijpen elkaar. Ze lopen tegen dezelfde dingen aan, worstelen met vergelijkbare problemen.  Daardoor ga je jezelf kwetsbaarder durven opstellen, makkelijker uiten waar jij mee worstelt, sneller besluiten nemen.  Met als resultaat: sneller groeien. Het is werkelijk onbetaalbaar om gelijkgestemden los te laten in een community. 

 
huiskleur.jpg

Praktisch

Wat betekent het Meer-Winst-Academie concreet?

– 1 kick-off individuele sessie van 1.5 uur, directe confrontatie en richting bepalend gesprek, met dit gesprek alleen
ben je vertrokken.

– 4 live trainingsdagen, in een periode van 8 maanden waar we de theorie omzetten in de praktijk. Tijd voor inspiratie,
momenten van kennis en durven in de diepte gaan.

– Online modules over het sales, marketing, het Profit First systeem en mindset.
Online leerplatform met praktische documenten, handige templates en tools.

– 4 x 1/2 uur persoonlijke coaching momenten, om je telkens een niveau hoger te tillen.

– Onbeperkt mogelijk om je vragen te stellen in de online community. Een groep voor interactie, het delen van ideeën, tips uitwisselen, het stellen van vragen aan andere gelijkgestemde ondernemers. Een groep mensen met hetzelfde doel: meer winst en meer omzet. In die groep ben ik ook actief aanwezig.

- 8 live interactiemomenten tijd voor vragen en antwoorden, via zoom ( idem als skype ).

Samengevat
| Het academie-groei-traject duurt 8 maanden. De live-dagen gaan door in Heist-op-den-Berg (tussen Lier en Mechelen). Het maximum aantal deelnemers is 10 (bewust een kleine maar krachtige groep).. Tijd voor persoonlijke aandacht en groei. Enkel voor enthousiaste, gemotiveerde ondernemers. |


Wat inge zegt over mij : "Ik koos voor een financiële ondernemingscoach omdat ik ondersteuning nodig had om mijn business naar een volgend level te tillen. Ik heb enkele jaren geleden de omschakeling gemaakt naar een andere activiteit. Ik haalde echter nog niet voldoende omzet om mijn business op deze manier te kunnen verderzetten en haalde er ook zelf te weinig loon uit, ondanks dat ik wel heel wat uren klopte. Ik doe mijn werk heel graag en wil het ook blijven doen, maar voelde wel dat ik het op een andere manier moest gaan aanpakken.

Ik koos voor Ilse na haar aan het werk gezien te hebben als spreker op een netwerkevent. Haar enthousiasme sprak me aan en ook de Profit First insteek vond ik anders dan bij andere coaches en leek mij echt wat ik nodig had.

Na dit netwerkevent heb ik een kennismakingsgesprek gehad met Ilse en zij gaf mij tijdens deze kennismaking al enkele zeer waardevolle tips (bijvoorbeeld over mijn marketing) waardoor ik overtuigd geraakte van haar expertise.

Natuurlijk heb ik daarna nog wel even getwijfeld want het aanbod aan coaches en opleidingen is zo groot dat ik het moeilijk kiezen vond. Bovendien was het voor mij een best grote investering qua budget. Toch heb ik de knoop doorgehakt en de stap gezet.

Na enkele maanden begeleiding merk ik zeker al verandering in hoe ik mijn business doe. Ik werk met een betere planning en kies voor enkele zaken om me op te focussen in plaats van aan veel dingen tegelijk te werken. Ik ben ook veel consistenter geworden in mijn marketingactiviteiten. Ondertussen heb ik al enkele dingen gedaan buiten mijn comfortzone zoals webinars geven en met goede resultaten.

Mijn omzet is de afgelopen maanden mooi gegroeid. Ik focus me nu volledig op mijn activiteiten als voedingscoach terwijl ik vorig jaar nog diende te combineren met freelance opdrachten om diezelfde omzet te halen. Winst reserveren of meer salaris uit het bedrijf halen is er nu nog niet bij, maar als ik op deze weg verder ga, zal dat binnen 6 maanden wel lukken.

Ik heb ook leukere klanten om mee te werken.

Doordat ik met Ilse in één van de eerste sessies eens goed naar mijn business plan gekeken heb, kwam ik erachter dat het onmogelijk was om mijn omzetdoel te halen met de producten die ik nu aanbied. Ik heb daardoor ingezien dat ik mijn aanbod aan producten en diensten anders moet gaan indelen en naast de individuele coaching ook een schaalbaar product moet uitwerken, wat ik momenteel volop aan het ontwikkelen ben. Ik heb ook besloten mij meer te specialiseren in 2 disciplines en merk nu al dat deze aanpak vruchten afwerpt. Potentiële klanten krijgen zo een duidelijker beeld van waar ik voor sta en het is voor mezelf ook makkelijker om mijn marketingactiviteiten hierop af te stellen.


Investering

Het vraagt tijd, inzet en durf voor jou als ondernemer. Dit traject duurt 8 maanden. Je implementeert stap voor stap nieuwe zaken in jouw bedrijf.

De financiële investering voor het traject ‘Meer Winst Academie’ bedraagt € 1.997,- exclusief BTW. Deze investering komt in aanmerking voor KMO-portefeuille.

Omdat het hier een opleiding betreft zijn de kosten 100% aftrekbaar van de belasting.


met KMO portefeuille betaal je € 1140,- excl. BTW

* let op deze prijs geldig tot en met 30/09/19

zwart.png

Resultaat

De ‘ja maar hoe?’ is niet langer de vraag. Je gaat leren wat er werkt en waarom het werkt. Je gaat leren hoe je je business beter kan aanpakken. Omdat ik je help, je inspireer en je op elk moment het juiste pad laat kiezen. Je vragen worden direct en onderbouwd beantwoord. Je twijfels en de angsten die je NU tegenhouden, zullen je niet langer meer belemmeren in je ondernemerschap.  Je breidt je kennis op verschillende manieren uit: live & online. Door de groep van ondernemers waarmee je je successen deelt en je angsten overwint. Door de sessies en het online platform. Dus op alle vlakken heb je hulp om door te breken.  Niets gaat jou nog tegenhouden.

Ik weet uit ervaring dat een coach naast je een troef is. Een helikopterview over je bedrijf maakt dat je je ideeën sneller en beter implementeert. Je hebt een klankbord dat je niet vindt in je direct omgeving. Je ziet andere ondernemers groeien en als winnaarstype blijf jij niet achter. “Als hij of zij dat kan…  kan ik dat ook”. Je trekt jezelf op aan de anderen. Je blijft continu in actie. Je gaat als het ware een stilzwijgend engagement aan. En ja, ik weet dat jij discipline hebt maar die groep werkt geweldig motiverend.  Want ook jouw resultaten liggen nu binnen handbereik.  

Je ontwikkelt een geoliede marketing machine.  Je bent niet langer afhankelijk van de mond-tot-mondreclame.

Je neemt moeiteloos beredeneerde beslissingen omdat je inzicht en grip hebt op je cijfers. Je draait niet alleen de omzet die je vooropstelt maar maakt ook meer winst. Je creëert financiële rust.  Je verdient eindelijk loon naar werken. Zelfs verkopen gaat niet meer op verkopen lijken, in de verste verte niet. Ondernemen wordt FUN!

huiskleur.png

Durf jij? Durf jij het echt?

Ik ben jarenlang actief in zaken doen. Op alle niveau’s. Doelen stellen en deze vertalen in acties, is het liefste wat ik doe. Niet alleen op businessvlak maar ook op sportief gebied en persoonlijke sfeer. Da’s de aard van het beestje. Ik leg de lat graag heel hoog. En dat verwacht ik ook van mijn klanten-collega-ondernemers. Ik ga heel snel en verwacht dat ook van jou. Als coach ben ik kritisch en direct.  Soms op het stoute af, als het mij niet zint dan zal je het zeker horen. Ik durf dat, omdat ik weet dat alle ondernemers de kracht hebben om hun doelen te bereiken. Dat weet ik echt zeker. Om te ondernemen, moet je lef hebben. Dus, de sjot onder je kont gaat je alleen maar vooruit helpen. Je gaat het vertrouwen vinden om je echt in de markt te durven zetten. Dat vraagt veel energie van jezelf als ondernemer. Ik weet als geen ander dat er dingen op je pad komen - privé en zakelijk - die je weerhouden om voluit te presteren. Geloof mij, ik heb al door diepe waters gezwommen, geploeterd zelfs. Maar één ding is zeker: hoe beter je jezelf ontwikkelt, groeit en kent, hoe beter je business kan sturen. En hoe leuker je leven wordt. Hoe sneller je telkens terug op het juiste pad komt, hoe makkelijker je  de richting naar de top vindt. Maar…  durf jij je bloot te geven? Durf jij te stoppen met zeveren, zagen, excuses bedenken? Als jij dat durft -YES!- dan is dit programma iets voor jou!  Jij en ik, samen brengen we jou naar een hoger level van business doen. Fout, jij doet het. Niet ik. Dit programma is niet voor watjes. Wel voor durvers en doeners.

Wat de klanten van mij zeggen:

  1. Ze kan ook streng en kritisch zijn, maar daar heb ik nood aan. Voor mij helpt het als “stok achter de deur”.

  2. Ik vind Ilse een heel betrokken coach.

  3. Zelfs als ik de moed even voel zakken, weet zij de juiste dingen te zeggen om me weer gemotiveerd te krijgen.

  4. Ze wil altijd meer doen en geeft me soms te veel opdrachten naar mijn goesting.

  5. To the point, doorzetter, motiverend, inspirerend.

  6. Ilse is recht door zee en pakt de koe met de horens, ze geeft opdrachten waardoor je vrij snel het inzicht krijgt dat je het anders kan benaderen en aanpakken.

  7. Je hebt zelf ook een bedrijf gehad en weet dus goed waarover je het hebt.

Waarom het werkt?

Als fervente sporter vind ik het normaal om een trainer naast de zijlijn te hebben. Ook al doe ik mijn sport recreatief. Een trainer is een motivator en een must. Een kost die ik zie als een investering in mezelf. Door mijn sport en persoonlijke begeleiding ontwikkel ik niet alleen een goede conditie en gezondheid, maar ook mijn doorzettingsvermogen. Zo is het ook op business vlak. Ik weet als geen ander dat hoe beter ik voor mezelf zorg, hoe beter ik presteer op alle vlakken. Een coach is er op dat moment dat je gewoon geen goesting hebt om je loopschoenen aan te trekken om door de gietende regen een rondje te gaan lopen naar de volgende kerktoren en terug. Hij motiveert je, stimuleert je en houdt je op elk moment een spiegel voor met de vraag ‘wat als’. Waarom denk jij dat elke topsporter meerdere coaches naast zich heeft staan? Op zijn doelen te bereiken, no matter what.

huiskleur.png