Wie is Ilse?

My job isn’t just a job, it’s who I am…

Ilse Dieltjens.jpg
 

Ik ben Ilse. Een zotte veertiger. Inspireer en motiveer graag mensen. Over marketing, over business runnen, over sport, over volhouden, over plannen, over gezond eten, over uitstapjes, over place-to-be’s. In doen wat je graag doet. I love it.

Ik hou ook van…
…groeien in alle levensfacetten,
…zelfontwikkeling,
…sporten,
…gezond eten,
…waardevolle vriendschap,
…ondernemen,
…organiseren,
…cijfers,
…steeds beter, hoger, sneller, vlugger, gemakkelijker.

18 jaar

Studiekeuze is topprioriteit. Psychologie staat op nummer 1. Ik zag het helemaal voor mij. Mensen helpen, inspireren, brengen naar een hoger niveau. Ik ben ‘handelswetenschapper’. Economie, boekhouding, cijfers pur sang. In een ondernemingsnest groot worden, dan is dat de enige keuze. Dachten zij. En het werd en is mijn weg. Gelukkig en met veel zin.

Bergen ervaring later

Zo gezegd, zo gedaan. Cijfers, groeien en mensen inspireren. Het is een perfecte match; Het is een rode draad in mijn carrière en mijn levenspad. In elke werkomgeving combineerde ik cijfers met groei. Of cash en boekhouding met ‘marketing-acties’. Echt mijn ding.
Pure fun. Passie. Doeltreffend.

Een eigen zaak, een droom is realiteit

Ondernemen zit bij onze familie Dieltjens in het bloed. In 2012 startte ik het bedrijf Timber Works, met mijn ervaring in marketing en boekhouding. Een sterke basis. Eigen bedrijf opstarten, leiden en ervaren heeft mij gemaakt wie ik nu ben. Ik heb het lef om te zeggen dat een sterke business-woman het resultaat is. Een ontzettende leercurve wat een steile groeicurve tot gevolg heeft. Dit gebeurde pas op het moment dat ik wist hoe het spel gespeeld werd. Hoe het werkte en wat er werkte en waarom. Anders.
Hoe mijn ouders business deden is verleden tijd. Het stopt niet met deze onderneming. Nee. Het was een begin.

www.ilsedieltjens.com is geboren

Mijn ervaringen delen met ondernemers. Eindelijk kan ik ambiteuze zakenpartners helpen om hun dromen naar een hoger niveau te tillen.

Mijn missie voor een bedrijf: hou het simpel. Het gewone boerenverstand staat als vaardigheid op nummer 1. En ja, ik hou rekening met een aantal financiële en marketing-technieken. Altijd spannend. Niet? Altijd doen, acties én niet twijfelen. Ik Inspireer. Ik motiveer. Ik Luister. Dan pas is mijn werk mijn passie.

Ik ben meer dan een mentor. Mijn achtergrond én mijn expertise zijn het bewijs. Ik begrijp je verhaal, je business, je sector, je problemen en ik begrijp je marketing.

Thuis

Ik woon in Schriek in een gezellige woning gebouwd in mijn geboortejaar.
Met Tom. Een ondernemer in de bouw. Onze Maine Coon katten, Rigel en Markès, schitteren in hun aanwezigheid. Ze werken ons tegen. Ze assisteren ons. Ze amuseren ons. Rust. Sfeer. Stilte. Onze thuis.

Actie en gezelligheid

Ik ben sport-addicted. Ik loop, ik koersfiets, ik mountainbike, ik tennis. Ik hou van etentjes, van fritten met stoofvlees, tot een pasta napolitana tot een chique diner. Ik geniet uren van bos en zee. Al wandelend, al kletsend of op een bank met bubbels. Ik verslind veel no-nonsense boeken. Van Sterre Carron of Hilde Vandermeeren tot Brené Brown. Zalig, ontspannend en herbronnend. Met een foto als bewijs.

Persoonlijk

Ik ben super positief, enthousiast en meelevend. Ik zie in alles opportuniteiten. Altijd in beweging, spontaan, sociaal, recht door zee, naiëf, open-minded, sterk relativerend en problem-solver. Een lacher. Ik ben zot van alles wat ‘mooi’ is. Ik ben zeer concreet en praktisch. Een ram.

Ben jij ook die gedreven, gepassioneerde en ambitieuze ondernemer als ik?
Top!
Ik ben benieuwd.
Jij ook, wat ik voor jou kan betekenen?

Enthousiaste groeten,
Ilse
Jouw [financiële] ondernemingscoach

 
 
 

P.S. Benieuwd hoe gek ik echt ben? Volg me op Instagram of Facebook :)