Sluit niet langer je ogen voor wat er niet goed gaat
Ga voor: 7 essentiële sleutels naar meer omzet mét winst

 

Doe jij je ogen dicht als het niet goed gaat?

Ik deed het. Ik deed mijn ogen dicht en keek niet. Ik was bang voor het onbekende. Ik wist niet hoe ik het kon oplossen. Ondernemen is immers vooruit gaan in alle omstandigheden, slechte en goede. Ook als je jezelf als ondernemer niet kan betalen. Op het moment dat je cashflow achter blijft en de leveranciers 2 keer moeten bellen om hun geld te krijgen. Want ondernemen is groeien, is investeren. Als je succesvol in de markt staat met je product, want je marketing draait optimaal, gebeurt het dat je omzet stijgt (jiehaa) maar je kosten stijgen even snel mee. Herken je dit scenario? Tuurlijk herken je dit.

Ondernemen is ogen open en ogen toe. Het is een wisselwerking. Je leert niet ondernemen zonder je ogen is heel bewust dicht te knijpen. Maar doe ze wel terug open. Anders ga je failliet (gelukkig niet). Dat weten wij, ambitieuze ondernemers, allemaal.

maar toch … we blijven soms te lang in hetzelfde ritme … we sluiten onze ogen te vaak voor onze financiële situatie … en durven niet te veranderen … we durven niet te vragen hoe het anders kan … slapeloze nachten als gevolg.

Jij neemt het volgende besluit vanaf nu.

Ik wil eindelijk een loon in verhouding met alle uren dat ik in mijn werk steek. Ik wil NIET meer werken tegen een studenttarief.
Ik wil NIET ’s nachts liggen piekeren van hoe ik alles betaald moet krijgen.
Ik wil investeren in een nieuwe machine. En ik wil een opleiding vormen tot een betere ambachtsman. Zou je graag echt investeren in je bedrijf?  En jezelf die opleiding gewoon gunnen?

Ik wil een ‘echte’ ondernemer zijn. Zonder ‘geld’ en waar komt de volgende klant vandaan-issues.
 
Hoe fijn zou het zijn om genoeg geld te hebben op de rekening om alles vlotjes te betalen inclusief je eigen ‘vette’ loon?  Dat jouw bedrijf groeit en gewoonweg WINST maakt?
 
Dat is het, denk jij bij jezelf. Klaar voor ogen open.
 
Op donderdag 10 oktober om 11 u ga ik de uitdaging aan. In 7 eenvoudige stappen leer jij hoe je meer winst kan maken met Profit First. Stel je voor hoe het zou zijn om elke maand meer over te houden voor jezelf? Geen stress meer over facturen die je moet betalen en investeringen die je wil doen. 
 
Financiële rust is zalig! En die is ook jouw gegund.
 
Schrijf je gewoon in en blokkeer je agenda op ….  voor een gratis online training.
 
Want… je hebt niets te verliezen.  In tegendeel. Met meer winst ga jij je dromen waarmaken 😊 Waar wacht je nog op?     

Jij hebt keihard gewerkt. Jij bent een krak in je vak. Maar jammer genoeg is je resultaat niet in verhouding. Je omzet is wel gestegen, maar toch houd jij er zelf weinig aan over.
Wees eens eerlijk: verdien jij evenveel als een werknemer? Vergelijk ook jouw aantal gewerkte uren. Verdien jij dan loon naar werken?
En hoe is het met je spaarrekening gesteld? Spaar je voor je oude dag?

Denk jij soms: als ik nog harder werk dan zou ik zeker meer omzet realiseren.  Die omzet wil je wel.  Maar lukt het om nog harder te werken?  En trouwens, ga je er ook echt wel meer aan overhouden?  Want meer omzet, dat zijn ook meer kosten.   

Zoals jij diep vanbinnen weet, weet jij dat het anders kan! Jij bent een ambitieuze ondernemer die van aanpakken weet. Alleen die cijfers zijn er vaak teveel aan. Toch besef je dat ze heel belangrijk zijn.  En ook al doet je boekhouder erg zijn best, hij spreekt vaak een andere taal.
 
Hoe zou het zijn om op een eenvoudige manier inzicht te hebben op de financiële gezondheid van jouw zaak?  Als jij dat graag wil, lees dan zeker verder. 
 
Ik help jou aan de hand van 7 sleutels naar meer omzet.  Opgelet: meer omzet met meer winst én meer loon.  Want jij hebt recht op een goed leven. We creëren een systeem voor betere marketing zodat je omzet gaat stijgen.  En we combineren dit met een systeem waardoor jij  meer grip en inzicht op je cijfers krijgt.

Concreet:

- niet ’s nachts niet meer wakker liggen van financiële onrust of van de angst dat je medewerkers of nog erger jezelf niet kan betalen. ( weg met het geld voorschieten principe )
- winst reserveren is altijd mogelijk en hoe je in je bedrijf kan sparen
- ondanks de stijgende omzet, altijd last hebt om je rekeningen te betalen, dit voor altijd verleden tijd is en je uiteindelijk geld hebt om de uitgestelde vakantie te boeken, Je ontdekt welke kosten jou de das omdoen. Je leert waarop en hoe je kan besparen.
- hoe je potjes creëert en door deze vullen altijd geld hebt voor je belastingen, je winst, je loon en je leveranciers
- je schulden echt kan afbouwen en toch winst reserveert
- hoe ideale klanten je cijfers beïnvloeden 
- je leert hoe jij met hetzelfde aantal uren werk, meer omzet creëert op maat van jouw bedrijf.

Met deze stappen ga je al snel ervaren dat de resultaten gaan veranderen. In positieve zin. Zodat ook jij winst maakt en het loon verdient waar je blij van wordt.
 
Staat je bedrijf in z'n kinderschoenen of is het al jaren een gevestigde waarde?  Met of zonder personeel, het maakt niet uit.  Wat jij gaat leren is zeer nuttig voor elk bedrijf.
Je hebt dus echt NIKS te verliezen. Want meer winst maken, wil écht iedereen.

Dit systeem heb ik zelf toegepast toen ik nog een schrijnwerkerij leidde. Ik slaagde er in om mijn omzet te verdubbelen in één jaar tijd. En bij mijn klanten zie ik hetzelfde gebeuren.  Hun bedrijf groeit. Het ene al wat sneller dan de andere. Maar allemaal op een gezonde manier. Alleen zo gaat ondernemen terug FUN worden.

Durf de sleutels toe te passen, durf te vallen en terug op te staan, durf een bocht te pakken om te bereiken wat jij echt WIL.
 
Als ik dat kan, kan jij dat ook.

Schrijf je nu in en wij ontdekken samen de 7 essentiële sleutels naar een winstgevend bedrijf, via deze link.

Benodigdheden: pen en papier en een smile on your face.
Waar en Wanneer: Gratis Online Masterclass donderdag 10 oktober om 11u, vanachter je bureau.
Download hier je werkboek: https://drive.google.com/file/d/1giOJZBv_YQb-z7tDqJCqfxJSR5IyUOlU/view?usp=sharing