5 eenvoudige stappen naar meer winst in 2019

 

Na een val, ook dan blijf je stappen zetten

Een tijdje gelede reed ik een mountainbike-toertocht in de Haan. 45 km voor de boeg door de duinen, over het strand met zware strandstroken, glibberige paden en een kronkelig parcours met bomen als hindernis. Wij slingerden met een reeks van mountainbikers achter elkaar door de natuur. Tom reed op kop en ik hing in zijn wiel. Een scherpe bocht naar links, ik verlies ineens grip en 'patat' daar lag ik op de grond.

Een spectaculaire val zonder gevolgen.

Met een lach spring ik terug op mijn fiets. Ik grap tegen Tom, dat bewijst dat ik geen handige fietser ben. Hij antwoordt onmiddellijk als je niet valt, dan riskeer je niks. Hij voegt toe: ik denk niet dat Marc Márquez (=Spaanse snelheidsracer in de Moto GP) slecht kan motorracen, hij heeft al 23 crashes dit jaar op zijn naam. En dat terwijl hij ook dit jaar het wereldkampioenschap binnenhaalt voor de 5de keer op 6 jaar. Magic! Hij heeft gelijk. Een les al vroeg in de ochtend.

Ondernemen is als fietsen of motorracen, je leert niet ondernemen zonder te vallen. Ondernemen is immers lachen, huilen ( of zonder tranen verdrietig zijn ), problemen oplossen en plezier hebben. Het is je eigen passie volgen met vallen en opstaan. Dat weten wij, ambitieuze ondernemers, allemaal.

Wil jij eindelijk loon naar werken?
Lig jij ’s nachts te piekeren van hoe je alles betaald moet krijgen?
Zou je graag echt investeren in je bedrijf?  En jezelf die opleiding gewoon gunnen?
Wil jij graag een ‘echte’ ondernemer zijn?
 
Hoe fijn zou het zijn om genoeg geld te hebben op de rekening om alles vlotjes te betalen inclusief je eigen loon?  Dat jouw bedrijf groeit en gewoonweg WINST maakt?
 
Snak jij daar naar?  
 
Op vrijdag 15 maart om 14 u en zaterdag 16 maart om 10 u ga ik de uitdaging aan. In 5 eenvoudige stappen leer jij hoe je meer winst kan maken. Stel je voor hoe het zou zijn om elke maand meer over te houden voor jezelf? Geen stress meer over facturen die je moet betalen en investeringen die je wil doen. 
 
Financiële rust is zalig! En die is ook jouw gegund.
 
Schrijf je gewoon in en blokkeer je agenda op ….  voor een gratis webinar.
 
Want… je hebt niets te verliezen.  In tegendeel. Met meer winst ga jij je dromen waarmaken 😊 Waar wacht je nog op?     

Jij hebt keihard gewerkt. Jij bent een krak in je vak. Maar jammer genoeg is je resultaat niet in verhouding. Je omzet is wel gestegen, maar toch houd jij er zelf weinig aan over.
Wees eens eerlijk: verdien jij evenveel als een werknemer? Vergelijk ook jouw aantal gewerkte uren. Verdien jij dan loon naar werken?
En hoe is het met je spaarrekening gesteld? Spaar je voor je oude dag?

Denk jij soms: als ik nog harder werk dan zou ik zeker meer omzet realiseren.  Die omzet wil je wel.  Maar lukt het om nog harder te werken?  En trouwens, ga je er ook echt wel meer aan overhouden?  Want meer omzet, dat zijn ook meer kosten.   

Zoals jij diep vanbinnen weet, weet jij dat het anders kan! Jij bent een ambitieuze ondernemer die van aanpakken weet. Alleen die cijfers zijn er vaak teveel aan. Toch besef je dat ze heel belangrijk zijn.  En ook al doet je boekhouder erg zijn best, hij spreekt vaak een andere taal.
 
Hoe zou het zijn om op een eenvoudige manier inzicht te hebben op de financiële gezondheid van jouw zaak?  Als jij dat graag wil, lees dan zeker verder. 
 
Ik help jou aan de hand van 5 stappen naar meer omzet.  Opgelet: meer omzet met meer winst én meer loon.  Want jij hebt recht op een goed leven. We creëren een systeem voor betere marketing zodat je omzet gaat stijgen.  En we combineren dit met een systeem waardoor jij  meer grip en inzicht op je cijfers krijgt.

Concreet:

- Je krijgt een nieuwe inzichten in je cijfers. 
- Je leert hoe jij met hetzelfde aantal uren werk, meer omzet creëert op maat van jouw bedrijf.
- Marketing kan ook makkelijk zijn en niet duur. Je leert hoe je op een gemakkelijke manier aan marketing kunt gaan doen die past bij jou en jouw bedrijf.
- Je ontdekt welke kosten jou de das omdoen. Je leert waarop en hoe je kan besparen.
- Je komt te weten welke businessaanpak voor jou resultaat oplevert.

Met deze stappen ga je al snel ervaren dat de resultaten gaan veranderen. In positieve zin. Zodat ook jij winst maakt en het loon verdient waar je blij van wordt.
 
Staat je bedrijf in z'n kinderschoenen of is het al jaren een gevestigde waarde?  Met of zonder personeel, het maakt niet uit.  Wat jij gaat leren is zeer nuttig voor elk bedrijf.
Je hebt dus echt NIKS te verliezen. Want meer winst maken, wil écht iedereen.

Dit systeem heb ik zelf toegepast toen ik nog een schrijnwerkerij leidde. Ik slaagde er in om mijn omzet te verdubbelen in één jaar tijd. En bij mijn klanten zie ik hetzelfde gebeuren.  Hun bedrijf groeit. Het ene al wat sneller dan de andere. Maar allemaal op een gezonde manier. Alleen zo gaat ondernemen terug FUN worden.
 
Ik garandeer jou een winst-garantie van minimum 1% van je omzet als jij nauwgezet deze 5 stappen implementeert. Inclusief een salaris in verhouding naar jouw werken.
 
Als ik dat kan, kan jij dat ook.

Schrijf je nu in en wij ontdekken samen de 5 stappen naar een winstgevend bedrijf, via deze link.

Benodigdheden: pen en papier en een smile on your face.
Waar en Wanneer: Online Workshop vrijdag 15/03/19 om 14u en Zaterdag 16/03/19 om 10u, vanachter je bureau.